Berging

Berging

Vandaag is doorstroming in het verkeer van groot belang voor iedereen. Vrachtverkeer, woon- werkverkeer of recreatie verkeer, iedereen wil op tijd op zijn of haar bestemming zijn. Een on- of pechgeval kan dan flink roet in het eten gooien.

Om bij alle ongevallen snel te kunnen opereren blijft Besems Recovery Service zijn materieel vernieuwen en uitbreiden, om zo in iedere situatie de berging snel maar vakkundig te kunnen voltooien. BRS kan dan ook alle personen- en vrachtauto’s en al het getrokken materieel bergen met zijn 24-uurs service. GBT is aangesloten bij de ABNed (Autoberging Nederland) en bij de Bovag.

Verzekering
Het bergen van voertuigen bij een ongeval wordt altijd gedekt door de verzekering, dat is bij een ongeval gelukkig niet iets waar een slachtoffer zich over hoeft druk te maken. De bergingskosten hebben zelfs geen invloed op de no-claim korting van een autoverzekering, ook de afhandeling wordt door ons rechtstreeks met de verzekering geregeld.

Na het bergen van een voertuig heeft de eigenaar een week de tijd om te bedenken wat hij of zij ermee wil gaan doen, pas na een week worden er stallingskosten in rekening gebracht.