Diensten

Besems Recovery Service is naast een bergingsbedrijf ook een autogarage. BRS beschikt over een moderne garage waar zowel personen- als bedrijfswagens kunnen worden onderhouden, gerepareerd en gekeurd.

De garage van BRS is geschikt voor APK I keuringen voor personenauto’s en APK II keuringen voor vrachtwagens. Dus ook na een ongeval kan BRS uw auto weer rijklaar maken.

Besems Recovery Service beschikt over een aantal vrachtwagens die ingezet kunnen worden voor transport. BRS transporteert voornamelijk voertuigen, getrokken materieel en machines. Met onze dieplader en vrachtwagens kunnen wij vrijwel alle voertuigen vervoeren.

Bij ongevallen en verkeershinder is soms wat groter materieel nodig om de weg vrij te maken van alle obstakels. Daarvoor heeft Gijsbers Bedrijven Tilburg een aantal takelwagens in huis om ook bij deze situaties de weg weer begaanbaar te maken.
Wanneer bijvoorbeeld een vrachtwagen kantelt, een auto te water raakt, een lantaarnpaal of een boom de weg blokkeert, kan GBT de problemen snel en vakkundig verhelpen met één van zijn wagens die voorzien zijn van een kraan.

Vandaag is doorstroming in het verkeer van groot belang voor iedereen. Vrachtverkeer, woon- werkverkeer of recreatie verkeer, iedereen wil op tijd op zijn of haar bestemming zijn. Een on- of pechgeval kan dan flink roet in het eten gooien.

Om bij alle ongevallen snel te kunnen opereren blijft Besems Recovery Service zijn materieel vernieuwen en uitbreiden, om zo in iedere situatie de berging snel maar vakkundig te kunnen voltooien. BRS kan dan ook alle personen- en vrachtauto’s en al het getrokken materieel bergen met zijn 24-uurs service. BRS is aangesloten bij de ABNed (Autoberging Nederland) en bij de Bovag.

Verzekering
Het bergen van voertuigen bij een ongeval wordt altijd gedekt door de verzekering, dat is bij een ongeval gelukkig niet iets waar een slachtoffer zich over hoeft druk te maken. De bergingskosten hebben zelfs geen invloed op de no-claim korting van een autoverzekering, ook de afhandeling wordt door ons rechtstreeks met de verzekering geregeld.

Na het bergen van een voertuig heeft de eigenaar een week de tijd om te bedenken wat hij of zij ermee wil gaan doen, pas na een week worden er stallingskosten in rekening gebracht.

Meer informatie volgt binnenkort.